请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
马鞍山OK论坛

[欧美流行] Lisa Shaw —Matter Of Time

shafa yinyue.jpg

Where'd we stay
So distant for me
Have your way
So you're gonna break me down

Pulling my love around
My mind says aloud
But loud and clear's unheard
Guilty pleasures you'd say
I can't explain
How I feel
All the ways
My love is real
Promises
For all I've found
Don't you know I need more
It's just a matter of time
Before you break me down
Before you break me now
No kisses lying why'd you
But something makes me wait
Then distant for a long time
I know you have your way
So you break me
When I don't know
It should make me stronger
But I can't last forever
Before you break me down
Can't you see it why
You do it to me
Do it to me
Do it to me
You do it to me
Do it to me
Do it to me
Where'd we stay
So distant for me
浩室乐界最美丽的灵魂女声,其他歌曲也都是不错的,不过还是最喜欢这首
记忆是普在阳光下的旋律 所有的情绪都暂时飘渺
爱着这样的灵魂   无论四周是否黑暗
心都会渐渐温暖仅以这样的声音  音乐我的灵魂伴侣
如果你的低音效果够好,那么这首是你不错的选择,

Sexy,Books,Music

音乐与书,最怡情怡性

打开书 播放音乐 ——这一切都有了。

这嘴唇真性感 我好想吧唧一口 {:soso_e106:}

Eees 发表于 2011-9-14 19:14
Sexy,Books,Music

音乐与书,最怡情怡性

我觉得吧
如果看着书 开着音乐 我就没办法听歌 或者 没法用心看书了。。。
个人认为 我就是如此。

麻麻的,你那嘴跟皮海咋线似的  发表于 2011-9-15 22:31
你这头像...  发表于 2011-9-15 08:30

背y1ng、 发表于 2011-9-14 20:00
我觉得吧
如果看着书 开着音乐 我就没办法听歌 或者 没法用心看书了。。。
个人认为 我就是如此。

huhu ~  你是一心一意的~

浅唱低吟让人陶醉

风月无边 发表于 2011-9-14 20:32
浅唱低吟让人陶醉

醉吧 ,但别碎

头像被屏蔽

糖果儿童摄影馆 发表于 2011-9-14 23:04
Nice!
为什么你的音乐播放器是这样子的 我如何弄成这样?

http://www.masok.cn/thread-725340-1-1.html

醉了醉了。。。

碎了碎了。。。{:soso__1406372828968843726_1:}

致命蔷薇 发表于 2011-9-15 09:13
碎了碎了。。。

- -我给你  检起来。。

Eees 发表于 2011-9-15 22:50
- -我给你  检起来。。

捡起来,也没用。。。502胶水。。。

致命蔷薇 发表于 2011-9-15 23:00
捡起来,也没用。。。502胶水。。。

502胶水水解

很好听的音乐